Luft- och ljudmiljö

birdyBehind the scenes, FilmproduktionKommentera

Idag var uppdraget att filma material för en film som handlar om luft- och ljudmiljön i storstäder, till förmån för ett ingenjörsbolag. Filmen skulle vara en blandning av timelapse-sekvenser och normal film.

Timelapse kan göras på flera sätt men det vanligaste är att man monterar en stillbildskamera på stativ och fotograferar en bild t.ex. var tredje sekund under en kvart eller ibland flera timmar. Materialet används sedan för att göra en film som visar vad som hände under tidsperioden, fast på kanske 10-20 sekunder. Ett slags fast forward alltså, men med snyggare resultat.

Delar av materialet fotograferades nära Tegelbacken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.