Fotografering på Kungsholmen

birdyBehind the scenes, Fotografi

Idag var det dags för att fotografera porträtt åt Urban Utveckling. Urban Utveckling bistår kommuner, fastighetsägare och samhällsbyggare med underlag och processtöd i samband med nybyggnadsprojekt och utveckling av befintliga miljöer.

Jag har återkommande fotograferat bilder på deras medarbetare och nu var det dags för fyra medarbetare att ställa sig framför kameran. Då Urban Utveckling förut hade kontor nära Industrigatan på Kungsholmen har vi konsekvent använt en utsiktsplats i närheten, som kan ge en fantastiskt fin bakgrundsfond till bilderna. Fotograferingen genomfördes med hjälp av både blixtar och reflexskärmar för att balansera det fina dagsljuset. Tillsammans med ett kort skärpedjup tycker jag själv resultatet blir riktigt tjusigt 🙂