God Jul & Gott Nytt År

birdyAllmänt

Jag vill passa på att tacka både nya och gamla kunder för ett bra samarbete under 2018. Nu närmar sig julen och kontoret stänger fredag 21 december för att sedan öppna måndag 7 januari igen. Jag kommer delvis jobba under mellandagarna och nås då enklast via e-post.

I år skickar vi en julgåva till organisationen Compassion in World Farming som arbetar för att minska djurens lidande i matindustrin. Jag är själv ambivalent köttätare och älskar t.ex. både prosciutto och parmesanost, men efter att ha förstått hur levnadsvillkoren för dessa grisar och kossor ser ut gör jag numera andra val i matbutiken, samtidigt som jag äter mer och mer vegankost. Hanteringen av kycklingar i Asien eller laxen i Norge vill jag knappt prata om. Det är svårt att köpa rätt, men bra tips kring hur man kan tänka finns på organisationens engelska sida som i stort gäller även oss svenska konsumenter.

Så tack alla kunder för samarbetet och därigenom ert bidrag till denna fina organisation. Ha en riktigt skön julhelg!

/ Petter