Employer Branding-filmer för Evidensia

birdyFilmproduktionKommentera

Under året som gått har vi hjälpt Evidensia Djursjukhus att ta fram filmer för att hjälpa till att förmedla hur det är att arbeta på några av de största djursjukhusen i Europa, nämligen Evidensias kliniker i Stockholm, Strömsholm, Helsingborg och Malmö. I Helsingborg och Strömsholm är djursjukhuset dessutom uppdelat på Smådjur och Häst.

Vi har intervjuat medarbetare, filmat fyrfota kunder och drönarfilmat klinikerna. Ett mycket inspirerande uppdrag som pågick under hösten och vintern. Besök gärna Evidensias egen rekryteringssida där samtliga filmer ligger. Sju filmer producerades, här nedan följer ett urval.

Generell film med klipp från samtliga kliniker

Film om Malmö Djursjukhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.