Evidensia berättar om tandutbildningar

birdyBehind the scenes, FilmproduktionKommentera

De senaste åren har flera filmer producerats för att berätta om hur det är att arbeta på Evidensias djursjukhus. Denna gång handlade uppdraget om att marknadsföra deras utbildningar inom odontologi (kunskapen om tänder) för smådjur som hundar och katter. Suget efter veterinärer med sådan kompetens är stort.

I Halmstad bedriver Evidensia sina odontologi-utbildningar i en avancerad utbildningsmiljö. Uppdraget var att ta fram två filmer. En film som visar hur det är att gå på utbildningarna och som innehåller intervjuer med både kursledare och deltagare. Den andra filmen skulle bestå av intervjuer med veterinärer som redan har genomgått en eller flera av utbildningarna.

Nedan ser du resultatet samt några bilder från filmningarna. Du kan även läsa mer om utbildningarna på Evidensias sida om djurtandvård.

(Och om du undrar vad det är som veterinärerna övade på så är det rävhuvuden. 🤷🏻‍♂️)

Kunden och utbildningsansvarige Magnus Andersson diskuterar manus.

Så här såg setup ut för intervjudelarna i första filmen. Två ljus, snett framifrån/bakifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.