Employer Branding-film för CHG-Meridian

birdyBehind the scenes, Filmproduktion, Filmteknik

CHG-Meridian erbjuder sina kunder anpassade IT-lösningar i kombination med finansiering. De vände sig till oss strax innan jul med önskemål om att filma intervjuer med fyra av deras medarbetare som skulle berätta om sina respektive karriärsresor inom CHG.

Under en dag i december filmades intervjuer och B-klipp (miljöklipp). Två kameror användes för intervjuerna och en tredje för slowmotion-filmade B-klipp som i redigeringen gjordes svartvita med en svag toning.

Fyra individuella filmer levererades i mitten av januari tillsammans med en femte sammanfattande film. Filmerna ger inblickar i karriärvägarna inom CHG och är exempel på hur film kan användas för Employer Branding.

Setup för intervjuerna.