Design

Profilprogram, foldrar, böcker ...

Vi producerar allt från tryckt material såsom broschyrer, annonser och böcker till att ta fram en ny grafisk identitet, med logotyp och profilprogram för både digital och tryckt media. Här kan du läsa om några av våra uppdrag.

Stockholms Affärsänglar, STOAF

Stockholms Affärsänglar, STOAF, är ett nätverk av investerare som hjälper startups att utvecklas med hjälp av både kapital, kompetens och kontakter.

Vi har tagit fram ny logotyp och nytt profilprogram för att bättre symbolisera vad STOAF står för och ge ett modernare intryck. Vi har även producerat två webbsajter, broschyrer, PowerPoint-presentationer samt säljstödsmaterial som hjälp i dialogen med entreprenörer och investerare.

Image
Mentorerna.se

Mentorerna.se är Sveriges största digitala marknadsplats för professionellt mentorskap. För Mentorerna.se har vi utvecklat både logotyp, webbsajt, trycksaker och presentationsmaterial, samt filmat och fotograferat.

Image
Logotyper

BodyCompassion Center erbjuder kurser och föreläsningar i mindfulness, mindful eating och självmedkänsla

I Investpodden träffar Ronja&Ted spännande gäster och pratar kring investeringar och entreprenörsskap.

Konstsafari samlar konstnärer i Södermanland till gemensamma utställningar.

Image
Böcker, foldrar och andra trycksaker

Vi producerar även trycksaker såsom böcker, foldrar och roll-ups. Här syns bokproduktioner för B. Wahlströms Bokförlag och Bladh by Bladh.

Image